IB-er Kris Herweijer

Mijn naam is Kris Herweijer, ik ben sinds maart 2019 met veel plezier werkzaam op De Kroon. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen, Lynn en Sem in Wieringerwerf. Voor ik bij De Kroon kwam werken, heb ik ruim tien jaar als groepsleerkracht en IB-er in Middenmeer op een basisschool gewerkt, daarnaast heb ik ook als bovenschools IB-er voor Surplus gewerkt. 
Als IB-er probeer ik vanuit onze schoolvisie zo goed mogelijk collega’s te ondersteunen en begeleiden zodat alle kinderen zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen bij ons op school. Ik vind het heerlijk om in het onderwijs te werken en kan me geen leukere baan bedenken; de afwisseling, het enthousiasme van de kinderen, werken met bevlogen collega’s, nieuwe ontwikkelingen op onderwijsgebied volgen en inzetten op school, … .
In mijn vrije tijd ben ik altijd lekker bezig; op pad voor de sport van de kinderen, afspreken met vrienden, met het gezin op stap gaan, koken,... Ik vind ook heerlijk om op de schaarse momenten alleen even in een goed boek te duiken.

190822-006 190822-006