IB'er Marsha Bais

Ik ben juf Marsha Bais. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Barsingerhorn. Sinds 2004 ben ik leerkracht in het basisonderwijs, meestal de bovenbouw. Ik werk alweer ruim 5 jaar hier op school, eerst vooral in groep 4 en nog een jaartje in groep 8. Vanaf schooljaar 2023-2024 sta ik niet meer voor de klas en heb ik een overstap gemaakt naar IB.
Ik vind de sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen heel erg belangrijk, daarom ben ik mijn eigen Kinderpraktijk gestart en begeleid ik kinderen als Kindercoach. Alle kennis en vaardigheden die ik daartoe heb zijn direct toepasbaar in de klas, dat geeft mij energie.
Naast het IB-schap op IKC De Kroon zet ik mijn werk als kindercoach ook daar in. Ik werk met groepjes kinderen die een sociale of emotionele uitdaging hebben of wat problemen hebben met gedragsregulatie.
Naast het werken in het onderwijs en mijn praktijk geniet ik elke dag heel erg van mijn paard Bart, dat al 28 jaar deel is van mijn leven. Ook ga ik graag met mijn gezin kamperen en geniet ik van een heerlijke wintersport met de hele familie.

DSC_9870a DSC_9870a